EVENEMENTEN

Het motto van TSBV Pendragon is: “Play smart, party hard”. Naast de trainingen en wedstrijden worden er regelmatig evenementen georganiseerd en bijgewoond. Wil je nog geen competitie spelen? Dat is geen probleem, FeestFlodder leden zijn van harte welkom bij de activiteiten.

Tilburg University Cantus

Ieder jaar is Pendragon goed vertegenwoordigd bij de TUC. Samen met zo’n 2.500 studenten wordt er gefeest, gezongen en gedronken!

Cycling Dinner

Aan het begin van ieder seizoen is het belangrijk dat alle Pendragoden en godinnen elkaar goed leren kennen. Daar is geen betere manier voor dan ons Cycling Dinner. Onze leden stappen op de fiets naar een voor-, hoofd- en nagerecht, dat bij verschillende leden thuis wordt klaargemaakt. Uiteraard gaat dit gepaard met een flinke dosis drank en gezelligheid. Naderhand wordt de avond afgesloten in STUDIO.

Kerstdiner

Onder het genot van heerlijk eten sluiten we samen het jaar af en blikken we terug op de mooiste momenten! Iedereen komt in zijn of haar beste outfit en schuift aan voor verschillende gangen van culinaire hoogstandjes. Na afloop gaan we uiteraard weer naar STUDIO, om ‘overdressed’ een dansje te wagen.

Internationaal Toernooi

Eén van onze absolute hoogtepunten van ieder seizoen: het IT! Drie dagen (en nachten) lang basketballen, feesten en vervolgens behoorlijk brak zijn samen met tientallen teams uit Nederland én van over de grens. Op vrijdag en zaterdag vinden er feestjes plaats, om op zondag fris en fruitig van de finale te genieten. 

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK)

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap is het grootste, jaarlijks terugkerende multisportevenement voor studenten van Nederlandse universiteiten en hogescholen. Uiteraard zijn wij hier ook van de partij! Iedere zomer strijden wij om de basketbaltitel voor de heren en dames mee naar Tilburg te nemen. Ieder jaar vindt dit evenement plaats in een andere studentenstad, je campeert samen met alle andere Tilburgse studenten en krijgt uiteraard genoeg mogelijkheden om te genieten van een feestje.

Wintersport

Dagenlang sneeuwpret met jouw favoriete Pendragoden en godinnen! De laatste keer zijn we met een mooie groep leden naar het pittoreske La Joue du Loup in de Franse Alpen geweest, om volop te snowboarden en (aprés)skiën.