013 466 30 12 (FOSST) | Adres sporthal: Academielaan 5, 5037 ET Tilburg | secretaris.tsbv@gmail.com

Evenementen

Zie hier de evenementen die Pendragon gepland heeft! Andere evenementen die jaarlijks vaste prik zijn, zijn o.a. de nieuwsjaarsborrel, March Madness en het Internationale Toernooi (IT). Meer informatie over de evenementen zal volgen zodra de datum bekend is.

Nieuwjaarsborrel

Het perfecte moment om voor de laatste keer je foute kersttrui aan te doen! Kom met ons proosten op 2017 en 2018 inluiden. Dit doen we na eerst Heren 4 aangemoedigd te hebben in hun strijd tegen Vossenberg heren 1. De borrel zal dus rond een uur of 9 beginnen. Wij zullen zorgen voor enkele drankjes.

Countdown to New Year's Reception

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wintersport

WE HEBBEN ER ZIN IN! De wintersport in het pittoreske La Joue du Loup in de Franse Alpen zal op 11 februari 2018 van start gaan. 5 dagen sneeuwpret en après ski!

Countdown to wintersport!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Afgelopen activiteiten

Cycling Dinner

Op 2 november vond het jaarlijkse Cycling Dinner plaats. We gingen fietsend naar het voor-, hoofd- en nagerecht inclusief drank en een heleboel gezelligheid. De afsluiting vond plaats in Studio.

Kerstdiner

Dit jaar werd het kerstdiner op donderdag 21 december gehouden @ Café Karel. Tijdens dit jaarlijks diner zijn we met zijn allen bijeen gekomen voor een gezellige avond met drankjes, culinaire hoogstandjes en om onze beste Pendragon momenten van 2017 te delen! #Pendragevoel. De dresscode voor deze avond was Party Chique. Na afloop hebben we nog wat drankjes gedronken bij Studio!