013 466 30 12 (FOSST) | Adres sporthal: Academielaan 5, 5037 ET Tilburg | secretaris.tsbv@gmail.com

Evenementen

Zie hier de evenementen die Pendragon gepland heeft! Andere evenementen die jaarlijks vaste prik zijn, zijn o.a. de nieuwsjaarsborrel, March Madness en het Internationale Toernooi (IT). Meer informatie over de evenementen zal volgen zodra de datum bekend is.

Helaas zijn alle activiteiten voor seizoen 2017-2018 afgelopen. Hopelijk zien we je volgend seizoen terug voor meer feesten en evenementen!

Afgelopen activiteiten

Een klein inzicht in een aantal activiteiten uit afgelopen seizoen.

Cycling Dinner

Op 2 november vond het jaarlijkse Cycling Dinner plaats. We gingen fietsend naar het voor-, hoofd- en nagerecht inclusief drank en een heleboel gezelligheid. De afsluiting vond plaats in Studio.

Kerstdiner

Dit jaar werd het kerstdiner op donderdag 21 december gehouden @ Café Karel. Tijdens dit jaarlijks diner zijn we met zijn allen bijeen gekomen voor een gezellige avond met drankjes, culinaire hoogstandjes en om onze beste Pendragon momenten van 2017 te delen! #Pendragevoel. De dresscode voor deze avond was Party Chique. Na afloop hebben we nog wat drankjes gedronken bij Studio!

 

Nieuwjaarsborrel

Dit was het perfecte moment om voor de laatste keer een foute kersttrui aan te doen en te proosten op 2017 en 2018 in te luiden.

Wintersport

Op 11 februari 2018 vond de wintersportvakantie in het pittoreske La Joue du Loup in de Franse Alpen plaats. 5 dagen sneeuwpret en après ski zorgden voor een gezellige vakantie!